• Banner
 • Banner
 • Banner

Salarisadministrateur (m/v/x)

Adviseren van Duitse bedrijven over het verlonen van medewerkers in Nederland
Icon 1

Locatie

Den Haag (hybride)
Icon 2

Uren

16 - 40 uur
Icon 3

Branche

Loonboekhouding

Als Salarisadministrateur heb je bij ons je eigen diverse klantenportefeuille. Je adviseert onze nieuwe en bestaande klanten over het verlonen van hun personeel in Nederland. Iets voor jou? Lees dan snel verder! De Duits-Nederlandse Handelskamer zoekt een enthousiaste Salarisadministrateur (m/v/x).

Jouw taken

Als Salarisadministrateur beheer je bij ons je eigen klantenportefeuille. De klanten leveren maandelijks alle gegevens en jij zorgt voor een correcte verwerking. Daarnaast adviseer je nieuwe en bestaande klanten over het verlonen van hun personeel in Nederland. Dit is een zelfstandige functie, maar je kunt altijd op de kennis en ondersteuning van jouw collega's rekenen en is er veel mogelijkheid om te sparren.

Verder heb je in deze functie geregeld contact met werkgevers over HR, pensioen- en salarisvraagstukken. Ook hier sta je niet alleen voor. Je wordt ondersteund door onze juristen en pensioen- en verzekeringsprofessionals. Als onze nieuwe Salarisadministrateur-Professional zorg je dus samen met je collega's voor een optimale begeleiding van onze klanten!

Ons aanbod

 • Scholingen en mogelijkheid tot doorontwikkelen in de functie? Bij ons vanzelfsprekend!
 • Reken op een fijne werksfeer binnen een vrolijk en collegiaal team;
 • Salaris tussen de € 3.300,- en € 4.300,- o.b.v. 40 uur;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals extra verlofdagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, fietsregeling, internetvergoeding, mogelijkheid tot thuiswerken, kerstgratificatie en een collectieve zorgverzekering;
 • Leuke bedrijfsuitjes en andere activiteiten georganiseerd.


Wie zijn wij?

De DNHK begeleidt als netwerkorganisatie én dienstverlener Duitse en Nederlandse bedrijven die in het buurland zaken doen: wij brengen ondernemers bij elkaar, bieden juridisch advies, helpen bedrijven aan personeel en verzorgen voor meer dan 250 klanten de salarisadministratie. Wij begeleiden bij bedrijfsovernames en hebben een eigen seminarprogramma.

We zijn met 45 medewerkers en hebben een indrukwekkend relatie- en klantennetwerk en ook nog eens 1500 ledenbedrijven. Het is dus verre van saai bij ons. Reken maar op voldoende uitdaging en afwisseling in je werk!

Jouw profiel

 • Je hebt een opleiding met focus op loonadministratie afgerond (bijv. VPS, BKL, PDL, Markus Verbeek Praehep);
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring opgedaan in de loonadministratie en je bent klaar voor een nieuwe uitdaging; 
 • Je hebt ervaring om de loonadministratie voor verschillende klanten af te handelen;
 • Je spreekt Nederlands op moedertaalniveau; door de tweetalige oriëntatie van DNHK ben je gemotiveerd om Duits te leren. DNHK ondersteunt je hierbij graag met taalcursussen;
 • Je neemt graag het initiatief, bent behulpzaam en hebt een gestructureerde manier van werken.

Enthousiast geworden?

Dan willen we je graag leren kennen. Stuur je CV en motivatie naar Sophie More-Franssen.
Heb je even geen actueel CV bij de hand? Stuur ons dan jouw contactgegevens en wij bellen jou!


Terug naar overzicht Online Application